Tellerlikker Rally

De Lions Club Winschoten organiseert op zaterdag 28 mei 2016 de 9e editie van de Lions Tellerlikker Rally. De RALLY is bedoeld voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met overige bijzondere auto's en/of cabrio's (jonger dan 25 jaar). De Lions Club Winschoten zal het batig saldo van de rally onder andere doneren aan een (regio gebonden) goed doel (zie meegestuurde bijlage met sponsordoelen Lions Tellerlikker Rally 2016).

Ook dit jaar zal het deelnemersveld worden gesplitst in twee klassementen te weten (1.) auto’s met bouwjaar tot 1980 en (2.) auto’s met bouwjaar vanaf 1980 en niet jonger dan 25 jaar en/of bijzondere auto’s en/of cabrio’s (jonger dan 25 jaar).

De rally zal wederom worden uitgezet door Jan Hulzebos, alom bekend met deze tak van sport. Ook dit jaar wordt het weer een interessante, goed uitgezette rally. Hierbij zal het zogenaamde "bol-pijl systeem" worden gehanteerd. Een professioneel serviceteam, rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag. Tevens krijgt iedere deelnemer een aandenken.

De rally zelf zal traditiegetrouw starten vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein, waar u zult worden ontvangen met een ontbijt en een briefing over de rally. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometerdoor het mooie Groningse landschap worden gereden. Na een smakelijke en uitgebreide lunch en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in de omgeving van Winschoten. Daar zal de dag worden afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking en een uitgebreid warm- en koud buffet. Daarbij is er alle tijd om bij te praten met de mede rallyrijders over deze bijzondere dag. Het inschrijfgeld voor de compleet verzorgde rally bedraagt € 175,- per equipe van 2 personen. Inschrijven kan eenvoudig op onze site tellerlikkerrally.nl. Er is ruimte voor maximaal 60 equipes (i.c. 120 personen) dus schrijf je snel in, want net als de vorige edities: vol = vol! Solorijden is derhalve niet toegestaan. Na het grote succes van de voorgaande edities en het aantal vooraanmeldingen van deelnemers belooft het ook voor 2016 weer een succes te worden!

UW STARTNUMMER WORDT BEPAALD DOOR VOLGORDE BINNENKOMST INSCHRIJFFORMULIER EN BETALING INSCHRIJFGELD.

Indien u met uw bedrijf als sponsor wil optreden (ook mogelijk in combinatie met zelf meerijden), verwijzen wij u naar het meegestuurde sponsorpakket. Alle sponsoren worden duidelijk vermeld in het routeboek (inclusief minimaal 1 full colour advertentie/logo van uw bedrijf) en (afhankelijk van het gekozen sponsorpakket) op de start-/finishpoort. Tevens wordt er veel aandacht gegeven door diverse mediakanalen aan deze rally.

De organisatie kan tot en met 15 mei 2016 besluiten de rally zonder opgave van reden(en) te annuleren. Betaalde inschrijf- en/of sponsorgelden zullen in dit geval geretourneerd worden.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Lions:

Johan Rolfers (06-46355949) of Menne Kamp (06-51854981)